Görenler şaştı kaldı! Maviş isimli inek, kuyruksuz buzağı doğurdu!

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde Serkan Demir isimli bir vatandaşın 'Maviş' ismini verdiği inek, kuyruğu olmayan bir buzağı doğurdu. Kuyruksuz buzağıyı görenler hayrete düştü.

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde yaşayan Serkan Demir isimli birinin Maviş ismini verdiği ineğin doğurduğu buzağı görenleri hayrete düşürdü. 

SAĞLIĞINDA HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOK

Bir ay önce doğan yavrunun kuyruğunun olmamasının kendisini şaşırttığını ifade eden Demir, hayvanın sağlığında herhangi bir olumsuzluğun olmadığını söyledi. İşletmesinde bulunan Simental ırkı bir ineğinin yaklaşık bir ay önce doğum yaptığını kaydeden Demir, "Doğumdan sonra şaşkınlıkla karşılaştım.

Görenler şaştı kaldı! Maviş isimli inek, kuyruksuz buzağı doğurdu!

"BÖYLE BİR ŞEY İLK DEFA BAŞIMIZA GELDİ"

Buzağım kuyruksuz doğmuştu. Buzağının kuyruksuz olması beni çok şaşırttı fakat bunun sağlında herhangi bir etkisi olmuyormuş. Sağlığı gayet iyi durumda. Böyle bir şey ilk defa başımıza geldi. Çok şaşırdık, Allah’ın takdiri" dedi

Görenler şaştı kaldı! Maviş isimli inek, kuyruksuz buzağı doğurdu! - Resim : 2

Görenler şaştı kaldı! Maviş isimli inek, kuyruksuz buzağı doğurdu! ile ilgili etiketler Tunceli Çemişgezek inek buzağı kuyruksuz kuyruk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.