Görenler şaşkına döndü! Deniz Seki estetik mi yaptırdı?

2018'de geçirdiği mide küçültme ameliyatından uzunca bir süre sonra kilolarından kurtulamayan şarkı Deniz Seki'yi şimdi görenler tanımakta güçlük çekiyor. Son dönemde verdiği kilolarla ve imaj değişikliğiyle adından sıkça söz ettiren Seki, yeni halini sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı, görenler tanıyamadı.

Deniz Seki 90 kiloya çıkınca 16 Şubat 2018’de mide küçültme ameliyatı olmuştu. Sosyal medyayı aktif kullanan Seki'nin ameliyattan uzun bir sonra bile kilolarından kurtulamadığı görülüyordu.

Görenler şaşkına döndü! Deniz Seki estetik mi yaptırdı?

9 ayda 33 kilo veren Deniz Seki, Kasım ayında 57 kiloya düşmüştü. Kilo vermeye hızla devam eden ve 36 bedene kadar düşen şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi. Hem verdiği kilolarla hem de yüzündeki değişiklikler dikkat çeken Seki akıllara estetik mi yaptırdı? sorularını getirdi.

Görenler şaşkına döndü! Deniz Seki estetik mi yaptırdı? - Resim : 2


İmaj değişikliğiyle bambaşka birine dönüşen 50 yaşındaki şarkıcı resmen eridi! Uzun bir aradan sonra 'Savaş ve Aşk' şarkısı ile müzikseverlerle buluşan Seki, yaşam koçu Şeyda Coşkun kontrolünde 2.5 ayda 20 kilo zayıfladı.

ESTETİK İDDİALARINI YALANLADI

Verdiği kilolardan sonra sadece göğüslerini toplattığını söyleyen Deniz Seki, estetik iddiaları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;

''Herkes estetik yaptırdığımı söylüyor. Alakası yok. Bu tamamen Şeyda'nın eseri. Yüzümde sadece botoks var. Ne gerdirdim, ne Fransız askısı yaptırdım. Onun dışında her şey orijinal.''

İşte Deniz Seki'nin son hali...

Görenler şaşkına döndü! Deniz Seki estetik mi yaptırdı? - Resim : 3

Görenler şaşkına döndü! Deniz Seki estetik mi yaptırdı? - Resim : 4

Görenler şaşkına döndü! Deniz Seki estetik mi yaptırdı? - Resim : 5

Görenler şaşkına döndü! Deniz Seki estetik mi yaptırdı? - Resim : 6

 

Görenler şaşkına döndü! Deniz Seki estetik mi yaptırdı? ile ilgili etiketler Deniz Seki mide ameliyatı imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.