Görenler hayrete düşüyor! Akreplerle tehlikeli oyun

Adana’nın Feke ilçesinde 59 yaşındaki Kazım Karadurak,çocukluğunda çobanlık yaparken alıştığı akrepleri tek tek taşların altında bulup oynuyor, üstünde gezdiriyor. Karadurak'ın akreplerle olan yakın teması görenleri hayrete düşürüyor.

Çocukluğunda çobanlık yaparken alıştığı akrepleri elleri ile yakalayan Kazım Karadurak’ın akrepler ile kurduğu dostluğu ve cesareti görenleri hayrete düşüyor.

Görenler hayrete düşüyor! Akreplerle tehlikeli oyun


AKREPLERİ ÜZERİNDE GEZDİRİYOR

Birçok akrebi aynı anda başında, üzerinde ellerinde gezdiren Karadurak cesaretiyle görenleri şaşkına çevirdi.

Görenler hayrete düşüyor! Akreplerle tehlikeli oyun - Resim : 2

Kazım Karadurak’ın kardeşi Ali Karadurak, akrebe kesinlikle dokunamadığını ancak ağabeyinin çocukluğundan beri bunlarla iç içe olduğunu ve ona bir şey olacağından korktuğunu söyledi.

Görenler hayrete düşüyor! Akreplerle tehlikeli oyun - Resim : 3


''AKREPLERDEN CESARET ALIYOR''

Kazım Karadurak’ın eniştesi Muhammed Işık ise, "Akrep tehlikeli, ben elimi süremem ama kayınbiraderim üzerinde gezdiriyor. Onlardan cesaret alıyor" diye konuştu.

Görenler hayrete düşüyor! Akreplerle tehlikeli oyun - Resim : 4

''BENİ SOKAN AKREPLERİN HEPSİ ÖLDÜ''

Fırıncılıkla uğraşan Kazım Karadurak aynı zamanda arıları olduğunu ve sıkılınca onlarla da oynayıp zaman geçirdiğini ifade ederek, "Benim çocukluk dönemimde çobanlık yaparken akrep çıkarırdım. Kuyruğundan tutarım elimde üstümde gezdiririm. İğneleri yok bile dediler ama siz de bakın hangisinin iğnesi yoksa söyleyin. Bunu tutmanın özel bir yöntemi var. Ben o yöntem ile tutuyorum. Üzerimde gezdiriyorum. Aslında üstümde kayıyor durmuyorlar dursalar kolye yapacağım. Kolye yapmak istiyorum. Keyif alıyorum bunlardan. Korkmuyorum ama bunu tutmasını bilen tutsun. Ben bunun ilmini bildiğim için tutuyorum. Kuyruğundan özel bir tutuş şeklim var. Çok kez akrep soktu, arı soktu ama beni sokan akrep de arı da hepsi öldü" diye konuştu.

Görenler hayrete düşüyor! Akreplerle tehlikeli oyun - Resim : 5

ÇOK SEVDİĞİ İÇİN AKREPLERLE OYNUYOR

İlçesinde ve mahallesinde herkesin sosyal medyadaki akreplerle olan dostluğu ile ilgi odağı olan Kazım Karadurak akrepleri çok sevdiğini ve o yüzden onlarla oynadığını kaydetti.

Görenler hayrete düşüyor! Akreplerle tehlikeli oyun - Resim : 6

Görenler hayrete düşüyor! Akreplerle tehlikeli oyun - Resim : 7

Görenler hayrete düşüyor! Akreplerle tehlikeli oyun - Resim : 8

(İHA)

Görenler hayrete düşüyor! Akreplerle tehlikeli oyun ile ilgili etiketler Adana Feke akrep Kazım Karadurak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.