Gören tanıyamadı! Sezin Erbil'in büyük değişimi

Yaklaşık 10 yıl önce Evren Yazgan ile hayatını birleştiren Sezin Erbil, , doğumundan uzun bir süre sonra kızı Elisa ile ilk paylaşımını yaptı. Erbil'in makyajsız halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Şovmen Mehmet Ali Erbil’in büyük kızı Sezin Erbil, 18 Aralık’ta doğum yapmış ve kızı Elisa’yı kucağına alarak annelik duygusunu tatmıştı.

Sosyal medya hesabından o zamandan bu yana kızının göründüğü bir paylaşımda bulunmayan ve karantina sürecindeki mutfak hünerlerini sergilediği paylaşımlara imza atan Sezin Erbil dün yaptığı paylaşımla bir istisna yaptı.

MAKYAJSIZ HALİ ŞAŞIRTTI

Özel bir hastanede gerçekleşen doğum sonrası kızını kucağına alan Sezin Erbil kızının yüzünü yaptığı paylaşımda gizlemeyi tercih ederken paylaşımına “Minnoşumla ilk Instagram pozumuz” diyerek takipçilerinin beğenisine sunduğu karenin ne kadar özel olduğunun altını çizdi.

Sezin Erbil'in makyajsız halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Gören tanıyamadı! Sezin Erbil'in büyük değişimi

Gören tanıyamadı! Sezin Erbil'in büyük değişimi ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Instagram sezin erbil paylaşım kızı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.