Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'den alkışlanacak davranış

Kapadokya’da peribacalarına yakın olduğu gerekçesiyle haklarında yıkım kararı alınan yapıların yıkımına devam ediliyor. Bölgede devam eden yıkım çalışmalarında Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’in oğlu Mert Eren’e ait olan kahvaltı salonunun da yıkıldığı öğrenildi.

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesi Görkündere vadisinde bulunan ve Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’in oğlu Mert Eren’e ait olan kahvaltı salonu, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine bağlı ekiplerce yıkıldı.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'den alkışlanacak davranış

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’in oğlu Mert Eren’e ait olduğu öğrenilen kahvaltı salonunun yıkımı için Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’in Kapadokya Alan Başkanlığına vermiş olduğu dilekçenin ardından yıkımının yapıldığı öğrenildi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'den alkışlanacak davranış ile ilgili etiketler Kapadokya ömer eren göreme kaçak yapı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.