G.O.R.A. filminin konusu nedir? G.O.R.A. oyuncuları kimlerdir?

23 Şubat Salı günü Star TV yayın akışında yer alan G.O.R.A. filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film G.O.R.A. konusu nedir, G.O.R.A. oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

23 Şubat Salı günü Star TV yayın akışında yer alan G.O.R.A. adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. G.O.R.A. 2004 yılında vizyona girmiştir. G.O.R.A. adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, G.O.R.A. filminin konusu nedir, G.O.R.A. oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

G.O.R.A. filminin konusu ne?

Kurnaz, genç ve çalışkan biri olan Arif, bir kasabada halı satarak yaşamını sürdürür. Genelde yaşadığı bölgedeki insanlar, kendisini hafif üç kağıtçı bir tip olarak bilmektedirler. Bir gün Arif’in dükkanına gelen yabancı müşteriler, ona hayal bile edemeyeceği bir deneyim yaşatmak üzeredirler.

G.O.R.A. filminin konusu nedir? G.O.R.A. oyuncuları kimlerdir?

Gelenler aslen uzaylılardır ve bu uzaylılar tarafından kaçırılan Arif, bambaşka bir gezegene götürülmüştür. Arif, karakterine uygun bir biçimde bu gezegenden kaçıp kurtulabilmenin türlü yollarını aramaya başlamıştır fakat yaşayacağı maceralar, onun bu gezegende aşk ile burun buruna gelmesine de neden olmuştur. Cem Yılmaz ile kahkaha dolu dakikalar yaşayacaksınız.

G.O.R.A. filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak

Oyuncular: Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven

Tür: Bilimkurgu, Komedi

Yapım Yılı: 12 Kasım 2004 / 2s 7dk

G.O.R.A. filminin konusu nedir? G.O.R.A. oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Cem Yılmaz gora filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.