Google'ın yeni yapay zekası gece fotoğraflarını adeta gündüze çevirecek!

Google'ın yeni yapay zekası, karanlıkta çekilen fotoğrafları ve videoları daha rahat görmemizi sağlayan oldukça etkileyici yeteneklere sahip.

Konu fotoğraf olduğunda muhtemelen en önemli şey ışıktır. Elimizdeki kamera ne kadar kötü olursa olsun iyi bir ışıkla belli bir ortalamaya yakın görüntüler elde edebiliriz. Fakat konu akıllı telefonlara geldiğinde özellikle de az ışıklı gece çekimlerinde ortaya dijital gürültü (Noise) sorunu çıkıyor ve çekilen fotoğraflarda çoğu parlak renkli noktalar oluşmaya bşalıyor. İşte Google'ın yeni yapay zekası MultiNerf de tam burada devreye giriyor. Googleyapay zeka projesineyeni bir açık kaynak ekleyerek noise sorununu çözmüş olabilir.

Google'ın yeni yapay zekası gece fotoğraflarını adeta gündüze çevirecek! ile ilgili etiketler Google yapay zeka fotoğraf rawnerf multinerf
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.