Google Türkiye'de şirket kuruyor

Sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimcisi Fatih Güner, Google'ın tüm operasyonları için Türkiye'de şirket kurmaya karar verdiğini açıkladı. Güner, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Önümüzdeki günlerde detayları duyarsınız." ifadesini kullandı.

Dünyada, internet kullanımıyla paralel şekilde artan siber mağduriyetlerle ilgili çoğu ABD kökenli arama motorları veya içerik sağlayıcı siteler, merkez ofislerinin bulunduğu ülkelerde "rahatsızlık-içerik kaldırma" taleplerine daha çabuk yanıt verirken, Türkiye'de bu durum çok ağır işliyor.

 TBMM'de kabuledilen sosyal medya düzenlemesi ile birlikte bu şirketlere Türkiye'de ofis bulundurma zorunluluğu getirilmişti.

Bu bağlamda harekete geçen Google'ın, Türkiye'de şirket kurmaya karar verdiği öne sürüldü.

'TÜRKİYE'DE ŞİRKET KURMAYA KARAR VERDİ' 

Sosyal medya ve dijital pazarlama eğitimcisi Fatih Güner, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda "Google, tüm operasyonları için Türkiye'de şirket kurmaya karar verdi. Önümüzdeki günlerde detayları duyarsınız." ifadesini kullandı.

Güner, "Abi Google Türkiye ofisi Tekfen Tower'da zaten. Bu ayrı bir şey mi?" sorusuna "Yeni yasaya uyumlu olmak için." yanıtını verdi.

Google Türkiye'de şirket kuruyor

Google Türkiye'de şirket kuruyor - Resim : 2

Google Türkiye'de şirket kuruyor ile ilgili etiketler Türkiye Google Sosyal Medya ofis
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.