Google herkesi şaşkına çevirdi: Düzce'deki depremden İngiltere'nin etkilendiğini iddia etti

Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem çevre illerde büyük paniğe neden oldu. Dünyanın en çok tıklanan internet sitesi olan Google'da oraya çıkan bir ayrıntı büyük şaşkınlığa neden oldu. Google'a göre depremden etkilenen yerlerden biri de Birleşik Krallık oldu. Söz konusu ayrıntı sosyal medyada gündem oldu.

Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depreme ilişkin Google'ın bilgilendirme sayfasında depremin Bulgaristan, Kıbrıs, Yunanistan, Romanya, Birleşik Krallık ve Ukrayna'yı da etkilediği ileri sürüldü.

Google'ın ABD Jeoloji Araştırmaları Kurumu'nu (USGS) kaynak göstererek, merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depreme ilişkin yayınladığı bilgi notunda şu ifadeler yer aldı:

"6.1 büyüklüğünde deprem. Etkilenen ülkeler: Bulgaristan, Kıbrıs, Türkiye, Yunanistan, Romanya, Birleşik Krallık ve Ukrayna 04:08"

Google herkesi şaşkına çevirdi: Düzce'deki depremden İngiltere'nin etkilendiğini iddia etti

Söz konusu bilgi notu, depremin İngiltere'yi de etkilediği iddiası nedeniyle Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdi.

Google herkesi şaşkına çevirdi: Düzce'deki depremden İngiltere'nin etkilendiğini iddia etti ile ilgili etiketler Düzce deprem Google İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.