Gönül Yazar evlenmek istediğini açıkladı!

Usta sanatçı Gönül Yazar, geçtiğimiz gün Kırıkkale'de düzenlenen festival kapsamında sahne aldı. Yazar, "İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum. Çok istiyorum” diyerek samimi bir itirafta bulundu.

Türk Sanat Müziği’nin efsane seslerinden Gönül Yazar, 24 yılın ardından geçtiğimiz akşam Kırklareli'nde düzenlenen festivalde sahne aldı. 83 yaşındaki Yazar, gelin olmak istediğini söyledi.

Müzik dünyasının ‘Taş Bebek’ lakabıyla anılan usta sanatçı, sahnede alkış tufanına tutuldu. Yazar, bu manzara karşısında duygulanarak göz yaşlarına hakim olamadı.

Daha önce 7 kez evlenip boşanan Yazar, “İnşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum. Çok istiyorum” dedi.

CANLI YAYINDA AŞKINI İTİRAF ETTİ

Gönül Yazar, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olmuş, 1 aydır hayatında birisinin olduğunu söylemişti.

Gönül Yazar evlenmek istediğini açıkladı!

Sunuculara samimi açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, "21 yıldır hayatımda kimse yoktu ve 21 yıldır tavana bakıyordum şimdi telefona bakıyorum. Bir aydır hayatımda biri var. Hayatımdaki kişi on yaşındayken bana aşık olmuş. Herkes gibi bizim de aramızda yaş farkı var." demişti.

Gönül Yazar, 'Evlilik düşünüyor musunuz?' sorusuna ise, "Şimdi ikimizde evlilik düşünmüyoruz. Onun da aklında olduğunu düşünmüyorum" şeklinde cevap vermişti. Yazar, hayatında olan kişinin ismini ise açıklamadı.

Gönül Yazar evlenmek istediğini açıkladı! ile ilgili etiketler Kanal D 2. Sayfa Gönül Yazar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.