Gönül Dağı'ndaki Hadise Dikkat Çekti! Final İddiları ile Sarsılan Dizide O Ayrıntı Sevindirdi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nın bu hafta Cumartesi akşamı yayın akışından çıkarılması herkesi şaşkına çevirdi. Oldukça sevilen dizinin yayın hayatına devam edip etmeyeceği konusunda heyecanlı bekleyişte gözlerden kaçan bir ayrıntı dikkat çekti.

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamlarının adeta neşesi oldu. ilk sezonun ardından ikinci sezonunda az da olsa beklentilerin uzağında kalan dizi yine sevenlerini kaybetmedi.

Ancak yaşanan son gelişmeler çerçevesinde Gönül Dağı dizisinin yeni 40. bölümünün TRT 1 yayın akışından çıkarılması dikkatlerden kaçmayan bir hadise oldu. Ancak fragmanda yayınlanan bir detay izleyenleri az da olsa rahatlattı.

Gönül Dağı'ndaki Hadise Dikkat Çekti! Final İddiları ile Sarsılan Dizide O Ayrıntı Sevindirdi

Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı ve Anadolu insanının sıcaklığını anlatan Gönül Dağı dizisinin bu hafta 13 Kasım Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Türkiye Cebelitarık maçı nedeniyle yayın akışından kaldırıldığı ifade edildi.

Yani Gönül Dağı izleyenleri yeni bölüm için 2 hafta kadar beklemek durumunda kalacak. Gönül Dağı dizisinin 40. yeni bölümü 20 Kasım Cumartesi akşamında sevenleriyle buluşacak.

Gönül Dağı'ndaki Hadise Dikkat Çekti! Final İddiları ile Sarsılan Dizide O Ayrıntı Sevindirdi - Resim : 2

Her bölümde farklı bir hikayenin ele alındığı Gönül Dağı dizisi son bölümünde, Halime’nin hazırladığı nişan sürprizinin geri tepmesi ile birlikte işler iyice karışırken bu durum karşısında aile bireyleri de Dilek ile Taner’in aşkına karşı bakış açılarını az da olsa değiştirmek durumunda kalmışlardır.

Gönül Dağı'ndaki Hadise Dikkat Çekti! Final İddiları ile Sarsılan Dizide O Ayrıntı Sevindirdi ile ilgili etiketler gönül dağı yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.