Gönül Dağı'nda Ramazan ve Asuman aşkında beklenmedik gelişme! Süpriz isim devreye giriyor!

Bu sezon hiçbir dizinin yapamadığını yaparak tüm kategorilerde birincilik elde eden Gönül Dağı'nda herkesin merak ettiği Ramazan ve Asuman aşkında beklenmedik gelişme yaşanıyor. Aşkları iyice çıkmaza giren ikilininin umutları iyice tükenmişken sürpriz isim devreye giriyor.

Cumartesi akşamları TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı'nda reytginlerdeki yükseliş sürüyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölüm sezonun en iyi performansına sahip oldu. Tüm kategorilerde birincilik elde eden Gönül Dağı'nda izleyicinin merakı da iyice artıyor. Ramazan ve Asuman aşkında sürpriz bir isim devreye giriyor.

Gönül Dağı'nın son bölümünde Doktor Kenan'ın Muammer ve Döndü çiftinin oğlu olduğunun anlaşılması tüm kasabayı şoke etti. Öte yandan Gedelli'nin hüzünlü aşıkları Ramazan ve Asuman'ın aşkları nihai bir sona doğru gidiyor.

Gönül Dağı'nda Ramazan ve Asuman aşkında beklenmedik gelişme! Süpriz isim devreye giriyor!

Ancak dizinin 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 43. bölümünde bub ikilinin umutları tekrar yeşeriyor. İkilinin aşkları iyice çıkmaza girmişken sürpriz bir isim devreye giriyor.

Gönül Dağı'nda Ramazan ve Asuman aşkında beklenmedik gelişme! Süpriz isim devreye giriyor! - Resim : 2Gönül Dağı'nda Ramazan ve Asuman aşkında beklenmedik gelişme! Süpriz isim devreye giriyor! - Resim : 3

Öte yandan uçan araba çalışmasında artık sona gelen Taner, Veysel ve Ramazan çizim için birini ararlar. Ramazan bu konuda Asya'yı getirir. Amcaoğulları başarılı olabileek mi yeni bölümde göreceğiz.

 

Gönül Dağı'nda Ramazan ve Asuman aşkında beklenmedik gelişme! Süpriz isim devreye giriyor! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.