Gönül Dağı'nda bir sır daha ortaya çıktı! Bu hikayede yanan isim Veysel oldu!

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı 41. bölümüyle Cumartesi akşamına damga vurdu. Yeni bölüm fragmanında Doktor Kenan'ın dağa çıkması sonrası ele geçirilen kanlı gömlek çok konuşulmuştu. Ancak her bölüm yeni bir sırrın ortaya çıktığı Gönül Dağı'nda bu akşam yayınlanan bir sahne herkesi ağlattı.

Başrollerinde Gülsüm Ali İlhan ve Berk Oktay'ın yer aldığı Bozkır hikayesi Gönül Dağı 41. bölümüyle 27 Kasım Cumartesi akşamı ekrana geldi. Doktor Kenan ile annesi Döndü'nün kavuşma sahnleri bölüme damga vurdu. Sosyal medyada trend olan #KanlıGömlek ve #GönülDağı etiketleri altında binlerce paylaşım yapıldı.

GÖNÜLK DAĞI'NDA BİR SIR DAHA ORTAYA ÇIKTI!

Geçtiğimiz sezondan bu yana TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve sıcacık hikayesiyle kısa zamanda takip edilen Gönül Dağı dizisinde bu akşam öyle bir sahne vardı ki yürek dayanmaz. Döndü'nün Doktor Kenan'ın annesi olduğunu öğrendiği ve oğluyla kavuştuğu sahneler tüm izleyenleri ağlattı.


Döndü ve Muammer çiftinin oğulları Kenan'a kavuştuğu sahneler herkesi ağlattı. Döndü karakterini canlandıran başarılı oyuncu Feyza Işık'ın sahne performansının çok konuşulduğu Gönül Dağı'nda yanan bir tek Veysel oldu.

 

 

 

Gönül Dağı'nda bir sır daha ortaya çıktı! Bu hikayede yanan isim Veysel oldu! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı gönül dağı 41. bölüm Kenan döndü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.