Gönül Dağı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı yeni bölümlerinin hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı merak ediliyor. Peki, Gönül Dağı dizisi yeni bölümleri hangi günler yayınlanıyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan çekimleri Sivrihisar’da gerçekleştirilen Gönül Dağı dizisi izleyenlerden her bölümde tam not almayı başarıyor. Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın yanı sıra Yavuz Sepetçi, Ege Aydan gibi isimlerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisi 24. bölümde maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

GÖNÜL DAĞI HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı dizisi Cumartesi günleri yayınlanıyor. Gönül Dağı dizisinin 24. bölümü 17 Nisan Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Gönül Dağı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

GÖNÜL DAĞI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Gönül Dağı 24. bölümü ile 17 Nisan Cumartesi akşamında saat 20.30’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yolunu ararken, öte tarafta hem Dilek'in hem de amcaoğullarının ailesi telaşlanır. Zamanın iyice daraldığı yerde amcaoğullarına kim yardım edecek? Taner ve Dilek’in söz kesme merasimi yapılabilecek mi?

Gönül Dağı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Fikret'in açtığı velayet davasının ilk mahkemesi yapılır. Sefer ve Zahide'nin beraber gittikleri mahkemede herkesi şaşırtacak olan gelişme ne olacak?

Gedelli'ye Ramazan ayı tüm coşkusuyla gelir… Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin işin içinden çıkamayınca organizasyon amcaoğullarına kalır. Böylelikle kasabada şenlik başlar.

Gönül Dağı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler gönül dağı Gönül Dağı yeni bölüm Gönül Dağı saat kaçta Gönül Dağı hangi günler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.