Gönül Dağı Sezon Finalindeki O Sahne Büyük Tepki Çekti! Yok Böyle Final Bölümü!

Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi Gönül Dağı 65. bölümüyle sezon finali yaptı. Gülsüm Ali İlhan'ın oynadığı Gönül Dağı Dilek karakterinin diziden ayrılması günler öncesinden belli oldu. Ancak dizinin sezon finali bölümünde Dilek'in ayrılık sahneleri Gönül Dağı izleylicisinin tepkilerine neden oldu.

Gönül Dağı 65. bölüm ile sezon finaline gitti. İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana taşıyan dizi ikinci sezonda da beklentilerin üstünde yer aldı. Reytinglerde beklediğini bulan Gönül Dağı sezon finali bölümü bu akşam ekrana geldi. Oyuncu kadrosundan ayrılan Gülsüm Ali İlhan'ın oynadığı Gönül Dağı Dilek'in diziden ayrılması zaten günler öncesinden belli oldu. Ancak hamile Dilek karakterinin diziden ayrıldığı sahneler tepkilere neden oldu.

Gülsüm Ali İlhan'ın canlandırdığı Gönül Dağı Dilek karakteri ile iyi bir uyum yakalayan Berk Atan'ın oynadığı Taner'in ölüm sahnelerindeki performansı alkış topladı. Gönül Dağı izleyicisinin zaten hamile olan Dilek'in ölümüne üzülmesinin yanısıra senaryodaki bu hata çok konuşuldu.

Gönül Dağı Dilek'in ölüm sahneleri sosyal medyada tepkilere neden oldu. Gönül Dağı izleyicisi Dilek'in ölümünün yer aldığı sahneleri eleştirdiği paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. Hamile bir kadını sezon finalinde öldürmek fikrinin Gönül Dağı senaristlerine yakışmadığı ve hatta bunun yanlış olduğunu söyleyenler vardı.

Gönül Dağı Sezon Finalindeki O Sahne Büyük Tepki Çekti! Yok Böyle Final Bölümü!

Gönül Dağı Sezon Finaline Tepkiler Dinmedi!

Başrollerinde Ferdi Sancar, Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Sevilay Gültekin gibi yıldızları barındıran Gönül Dağı 65. bölüm sezon finalinlin kötü olduğunu düşünenler oldukça fazlaydı.

 

Gönül Dağı Sezon Finalindeki O Sahne Büyük Tepki Çekti! Yok Böyle Final Bölümü! ile ilgili etiketler gönül dağı gönül dağı 65. bölüm gönül dağı sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.