Gönül Dağı oyuncusuna tehdit ve hakaretler! O fotoğraftan sonra olanlar oldu!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı oyuncusu Ferdi Sancar ile ilgili bir haber bugün ortalığı karıştırdı. Gönül Dağı izleyenlerini şoke eden haber sonrası olayın perde arkasındaki gerçekler ve hakaretler dolu paylaşımlar haberimizde.

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı izleyiciden her bölüm tam not alıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Gönül Dağı dizisinden gelen haber bütün moralleri alt üst etti.

Gönül Dağı dizisinin dışında meydana gelen bu olay magazin gündemindende bomba etkisi yarattı. 

Bu iddia ortalığı fena karıştırdı

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da karıştığı silahlı kavgayla bir anda Türkiye’nin gündemine yerleşen ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Gönül Dağı dizisinin sevilen karakterine ağır küfürler etti.

Gündeme bomba gibi düşen haberde oyuncu Mustafa Üstündağ'ın, eski eşi Ecem Özkaya’nın Gönül Dağı dizisindeki rol arkadaşı Ferdi Sancar'ı tehdit ettiği iddia edildi.

Mustafa Üstündağ Hakkında Korkunç Tehdit İddiası: Ferdi Sancar'a Hakaret -  Medyafaresi.com Mobila

Ne olduysa paylaştığı fotoğraftan sonra oldu

TRT 1 ekranlarında izleyicinin büyük beğenisini kazanan Gönül Dağı dizisinde Dolmuşçu Sefer karakterini canlandıran Ferdi Sancar, Zahide karakterine hayat veren rol arkadaşı Ecem Özkaya ile birlikte sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaştı.

Kıskançlık krizine girdi

Gönül Dağı dizisinde bir sahneye ait kareyi gören Mustafa Üstündağ'ın kıskançlık krizine girdiği iddia edildi.

Gönül Dağı dizisinde Sefer karakterine can veren Ferdi Sancar’a sosyal medyadan, ağır küfürlerin de yer aldığı peşe peşe mesajlar attı. 

“Bu fotoğrafı kaldıracaksın”

Oyuncu Mustafa Üstündağ’ın attığı mesajlarda, “Beni ara. Aramazsan bu yazdığımı yayınlarım. Bu fotoğrafı kaldıracaksın. Biliyorsun, değil mi? Üzülürsün. Oğlum illaki uyanacaksın. Sana var ya... O fotoğraf kalkacak. Yandım oğlum, sen de yandın..” yazdığı iddia edildi.

İddiaya göre Ferdi Sancar’dan geri dönüş alamayan Mustafa Üstündağ, bu kez “Gönül Dağı” dizisinin yapımcısı Ferhat Eşsiz’i hedef aldı. Eşsiz’i arayan ancak görüşemeyen Üstündağ yapımcının küçük oğluyla fotoğrafını Instagram hikayesinde yayınladı ve üzerine “Kardeşim ararsın di mi? Aradım ulaşamadım. Yapımcı Emre yoğunluktan açamıyor telefonu. Beni arasana e mi” yazdı. Yine dönüş alamayınca da birkaç kez daha yapımcının çocuğunun fotoğrafını “Maşallah süpanallah dostum. Ararsın e mi” mesajıyla tekrar tekrar yayınladı.

Bu arada Ferdi Sancar'ın, Mustafa Üstündağ’ın tehdit mesajlarını görünce Ecem Özkaya ile olan paylaşımını kaldırdığı ve küfürlü mesajlarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğu iddia edildi.

Gönül Dağı oyuncusuna tehdit ve hakaretler! O fotoğraftan sonra olanlar oldu! ile ilgili etiketler TRT 1 Mustafa Üstündağ Ferdi Sancar ecem özkaya gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.