Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kimler? Konusu nedir?

Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kimler merak ediliyor. TRT 1'in yeni dizis Gönül Dağı bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin izleyenleri Gönül Dağı oyuncu kadrosunu ve konusunu araştırmaya başladı. İşte detaylar..

Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kimler? Gönül Dağı konusu nedir sorularının cevabı haberimizde.

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Düğüncüleri, ağıtçıları, gelenekleri, bozkır topraklarının süsü özgürlük timsali yılki atlarına yer verilen İlk bölümüyle 17 Ekim 2020 Cumartesi günü diziseverlerle buluşmaya hazırlanan Gönül Dağı, saat 20.00'de TRT 1'de yayınlanacak. Halk ozanı Neşet Ertaş'ın kült türküsüyle aynı adı taşıyan dizide, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor.

Gönül Dağı nerede çekiliyor? Anadolu'nun eşsiz güzellikleri ekrana geliyor...

Gönül Dağı dizisinin çekimleri, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştiriliyor.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Köprü Film'in üstlendiği, senarosu Mustafa Çiftçi'ye ait olan, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın yaptığı Gönül Dağı'nın ıyuncu kadrosunda; Berk Atan (Taner), Gülsim Ali İlhan (Dilek), Yavuz Sepetçi (Ciritçi Abdullah) Ege Aydan (Celal Bey), Semih Ertürk (Veysel), Ecem Özkaya (Zahide) gibi isimler yer alıyor.

52d90e49-f107-4d7f-b5d3-ef3f028e3cb0.jpg

 GÖNÜL DAĞI KONUSU NEDİR?

Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan 'bozkırın kalemi' Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı, bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesini anlatılıyor.

İzleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunan Gönül Dağı'nda, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsü konu ediliyor.

Çocukluk aşkı Dilek ile bir gün buluşma hayali kuran Taner'in kuzenleriyle yaptığı müthiş icat, nelere sebep olacak?

 

Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kimler? Konusu nedir? ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı nerede çekiliyor gönül dağı konusu nedir gönül dağı oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.