Gönül Dağı neden yok? Hangi güne alındı? Gönül Dağı yayından kaldırıldı mı?

Gönül Dağı neden yok merak ediliyor. TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam ekrana gelmedi. Dizinin takipçileri Gönül Dağı yayından mı kaldırılıyor sorusunun yanıtını arıyor. Tozkoparan İskender dizisinin Gönül Dağı saatinde yayınlanması sonrası hangi güne alındı?

Gönül Dağı dizisi yayından kaldırıldı mı, Gönül Dağı hangi güne alındı? İşte yanıtlar...

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ YAYINDAN KALDIRILDI MI?

İzleyenlerin memleket özlemini gideren dizi Gönüldağı'nın başrollerinde Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) yer alıyor. Ayrıca genç yeteneklerin yanı sıra kadroda Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya gibi isimler de var.

10 bölümü ile ekrana gelen diziden seyircisini üzecek kötü bir haber var. 2 Ocak Cumartesi günü 11. bölümünün yayınlanması beklenen Gönül Dağı dizisi ekrana gelmeyecek. TRT, 2 Ocak akşamı Tozkoparan İskender isimli başka bir dizisini yayınlayacak.

Gönül Dağı neden yok? Hangi güne alındı? Gönül Dağı yayından kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.