Gönül Dağı Neden Yok? 7 Mayıs Gönül Dağı Bu Akşam Var mı, Yeni Bölüm Ne Zaman?

Rekortmen Dizi Gönül Dağı bu akşam neden yok sorusu gündem oldu. Gönül Dağı 63. bölümün bu akşam ekrana gelmesi gerekiyordu. Öyle ki TRT 1 yayın akışında yer alan dizi bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Peki Gönül Dağı bu akşam neden yok, yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde...

Gönül Dağı Neden Yok? Gönül Dağı 63. Bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. Cumartesi akşamları izleyicisi ile TRT 1 ekranında buluşan dizi aşkları ve dram dolu sahneleriyle ekran başına kilitliyordu. Dizi bu akşam tekrar bölümü ile ekrana gelecek. Biz de "Gönül Dağı neden yok, yeni bölüm ne zaman" sorularına yanıt aradık.

7 Mayıs TRT 1 yayın akışında yer alan Gönül Dağı tekrar bölümü ile ekrana gelecek. Nedeni ise Bayram haftası olması nedeniyle dizilerin birer hafta ara vermesi. Gönül Dağı 63. bölüm 14 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

7 MAYIS TRT 1 YAYIN AKIŞI

07:25 Kalk Gidelim

10:45 Yabancı Sinema "Doğa İle Mücadele"

12:45 Kara Tahta

15:55 Kasaba Doktoru

19:00 Ana Haber

20:00 Gönül Dağı (Tekrar)

23:00 Pelin Çift İle Gündem Ötesi

00:15 Pelin Çift İle Gündem Ötesi Artı

Gönül Dağı Neden Yok? 7 Mayıs Gönül Dağı Bu Akşam Var mı, Yeni Bölüm Ne Zaman? ile ilgili etiketler gönül dağı neden yok gönül dağı bu akşam var mı gönül dağı yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.