Gönül Dağı neden yok? 17 Nisan Gönül Dağı saat kaçta başlıyor?

TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisiyle ilgili bir son dakika saat değişikliği yaşandı. Ramazan ayında yaşanan bu gelişme Gönül Dağı izleyenleri tarafından merak edildi. Peki, Gönül Dağı neden yok?

Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamlarında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Her bölümünde birbirinden renkli anların yaşandığı Gönül Dağı dizisinin 24. bölümüyle ilgili şok bir gelişme yaşanıyor.

17 Nisan Cumartesi akşamında 24. bölümünde TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Gönül Dağı dizisinin Ramazan ayı nedeniyle bu süre zarfı boyunca saat değişikliğine gittiği ifade edildi.

Gönül Dağı neden yok? 17 Nisan Gönül Dağı saat kaçta başlıyor?

GÖNÜL DAĞI NEDEN YOK?

Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 24. bölümü 17 Nisan akşamında saat 20.30’da TRT 1 ekranlarında olacak. Saat 18.30’da başlayan ve 20.20 gibi sona eren Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İftar Özel programı nedeniyle Gönül Dağı dizisinin yayını 30 dakika ileriye alındı.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Gönül Dağı 24. bölümü 17 Nisan Cumartesi akşamında saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Gönül Dağı neden yok? 17 Nisan Gönül Dağı saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yolunu ararken, öte tarafta hem Dilek'in hem de amcaoğullarının ailesi telaşlanır. Zamanın iyice daraldığı yerde amcaoğullarına kim yardım edecek? Taner ve Dilek’in söz kesme merasimi yapılabilecek mi?

Fikret'in açtığı velayet davasının ilk mahkemesi yapılır. Sefer ve Zahide'nin beraber gittikleri mahkemede herkesi şaşırtacak olan gelişme ne olacak?

Gedelli'ye Ramazan ayı tüm coşkusuyla gelir… Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin işin içinden çıkamayınca organizasyon amcaoğullarına kalır. Böylelikle kasabada şenlik başlar.

Gönül Dağı neden yok? 17 Nisan Gönül Dağı saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.