Gönül Dağı ne zaman sezon finali yapıyor? Gönül Dağı 2. sezon olacak mı?

Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Sivrihisar ilçesinde geçen macera dolu dizide 2. sezonda nasıl değişikliklerin yaşanacağı şimdiden merak konusu. Peki, Gönül Dağı ne zaman sezon finali yapıyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı, sezon finali için gün sayıyor. Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı Gönül Dağı dizisi 24 Nisan akşamında 25. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Gönül Dağı 2. sezon olacak mı?

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen Gönül Dağı dizisinde üst düzey koronavirüs önlemleri alınmaya devam edilirken önceki aylar içerisinde başrol oyuncularından Gülsim Ali İlhan ile birlikte 40’tan fazla set çalışanında virüse rastlanması büyük bir korku yaratmıştı.

Gönül Dağı ne zaman sezon finali yapıyor? Gönül Dağı 2. sezon olacak mı?

Ancak geçtiğimiz haftalar içerisinde Selami karakterine hayat veren Eser Eyüboğlu’nun koronavirüse yakalandığı ortaya çıkınca dizi setindeki herkese bir kez daha test yapıldı. Son gelen bilgilerde ise Berk Atan’ın da koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Berk Atan’ın testleri pozitif çıkınca evinde karantina alınan oyuncunun stok bölümleri sonrasında durumunda bir iyileşme olmadığı takdirde dinlendirilecek.

Gönül Dağı ne zaman sezon finali yapıyor? Gönül Dağı 2. sezon olacak mı? - Resim : 2

GÖNÜL DAĞI NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Son gelen bilgiler doğrultusunda ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi 29. bölüm ile 22 Mayıs Cumartesi akşamında sezon finali yapacağı ifade edildi. Gönül Dağı dizisinin 2. yeni sezonunun ise Eylül ayının sonlarında yine TRT 1 ekranlarında yayınlanması beklenmekte.

Gönül Dağı ne zaman sezon finali yapıyor? Gönül Dağı 2. sezon olacak mı? ile ilgili etiketler gönül dağı sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.