Gönül Dağı Meryem Gözlerine Kavuştu! Meryem Rıfat'ı İlk Kez Görüyor!

Cumartesi akşamlarına hikayesiyle damga vuran Gönül Dağı yeni bölümünde birçok önemli detay izleyiciyi şaşırttı. Ramazan ve Asuman aşkının bitimi bir yana gözleri görmeyen Meryem de aydınlığa kavuştu. Gözleri açılan Meryem sevdiği Rıfat'ı ilk kez görecek. İşte Gönül Dağn son bölüm detayları...

Gönül Dağı Meryem'in gözleri açıldı. İç Anadolu'nun hiikayesini ekrana getiren ve en çok izlenen dizi Gönül Dağı 52. bölümüyle yine birçok hüzünlü hikayeye sahne oldu. Gönül Dağı Meryem Gözlerine Kavuştu! Meryem Rıfat'ı İlk Kez Görüyor!

TRT 1'in sevilen dizisinin son bölümünde Ramazan ve Asuman aşkına Asya girdi. Ramazan'ın Asya'yı tercih etmesi ve nişanlanması beklenmeyen bir detay oldu..

Meryem'in Gözleri Açıldı

Gönül Dağı Meryem de gözlerine kavuştu. Sevilen Meryem karakterinin gözlerinin açılmasıyla birlikte sevdiği Rıfat'ı da görme imkanına kavuştu. Birçok hüzünlü hikayeyi içinde barındıran Gönül Dağı'nda Meryem'in hikayesi de gelecek haftanın en çok merak edilen detayı oldu.

Gönül Dağı Meryem Gözlerine Kavuştu! Meryem Rıfat'ı İlk Kez Görüyor!

Gönül Dağı Meryem Gözlerine Kavuştu! Meryem Rıfat'ı İlk Kez Görüyor! ile ilgili etiketler gönül dağı meryem gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.