Gönül Dağı Kadrosunda Kritik Veda Gerçekleşti! Yeni Sezon Öncesi Başrollerden Biri Daha Gidiyor!

TRT 1'in geçtiğimiz sezon en çok izlenen dizilerinden Gönül Dağı oyuncu kadrosunda kritik vedalar birer birer gerçekleşiyor. Dizinin gelecek sezonunda olması beklenen birçok başrol oyuncu diziye veda edebilir.

Gönül Dağı geçtiğimiz sezon reyting rekorları kırarak birçok dizinin erken vedasına neden olmuştu. Dahası TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan birçok dizi de aynı başarıyı yakalamıştı. Kurban Bayramına özel bir bölümü yayınlanan Gönül Dağı yeni sezon öncesi kritik veda gerçekleşti. Dizinin gelecek sezonunda birçok başrol olmayabilir!

Gülsüm Ali ve Berk Atan'ın başrol oynadığı Gönül Dağı dizisinde her an bir veda gerçekleşebilir. Son olarak Berk Atan'ın da diziye gelecek sezondan itibaren veda edebileceği iddia edildi.

Berk Atan kimdir? Berk Atan nereli, kaç yaşında? Berk Atan sevgilisi, boyu  - Haberler

Gönül Dağı Dizisinde Kritik Veda Gerçekleşti!

Dizinin başrollerinden olan ve Dilek karakterini canlandıran Gülsüm Ali'nin gelecek sezon olmayabileceği iddia edilirken son günlerin magazin gündeminden düşmeyen ismi Berk Atan'ın da gelecek sezon Gönül Dağı kadrosunda olmayacağı iddia edildi.

Berk Atan kimdir? Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın biyografisi..

Haftalardır ortada bir iddia olarak dolaşan bu durum karşsıında güzel oyuncudan bir açıklama henüz gelmedi.

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan kimdir? Gülsim Ali İlhan hakkında  bilgiler..

Gönül Dağı gelecek sezon için de şimdiden hazırlıklara başladı. Tüm farklılıkları ve heyecanıyla yeni sezonda da TRT 1 ekranında olacak olan dizinin kadrosunda ise her an bir sürpriz yaşanabilir. Dizinin takipçileri ne Berk Atan'ın ne de Gülsüm Ali'nin diziden ayrılmasına sıcak bakıyor.

Gönül Dağı Kadrosunda Kritik Veda Gerçekleşti! Yeni Sezon Öncesi Başrollerden Biri Daha Gidiyor! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı berk atan gülsüm ali
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.