Gönül Dağı Bu Akşam Var mı? Gönül Dağı 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi Gönül Dağı İkinci Sezon finaline adım adım ilerliyor. İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana taşıyan TRT 1 dizisinde gelecek dönemin hazırlıkları da başladı. İzleyicisinin Merakla Araştırdığı, "Gönül Dağı ikinci sezon finali ne zaman, hangi bölüm; Gönül Dağı 3. sezon ne zaman başlayacak" sorularının cevaplarını araştırdık. Detaylar haberimizde...

Her Bölümü bir Başka Heyecanla takip edilen Gönül Dağı dizisi TRT 1 ekranlarında iki sezondur beklentileri karşıladı. Gedelli'de geçen hikayesiyle hayranlarına keyifli anlar yaşatan dizi, Asuman ve Ramazan'ın aşkı, Zahide ve Sefer'in evlilikleri ve Elif - Kenan birlikteliğiyle de gönüllüre dokunuyor.

Gönül Dağı ikinci sezon finali ne zaman sorusu da yanıtını buldu. İlk bölümünden itibaren ilgiyle takip edilen Gönül Dağı dizisinin 3. sezon hazırlıkları da şimdiden başladı. Dizinin yapımcıları yaşanacak olası oyuncu ayrılıklarını da şimdiden gözeterek yıldız isimlerle görüştüğü haberini aldık.

GÖNÜL DAĞI SEZON FİNALİ NE ZAMAN, HANGİ BÖLÜM?

TRT 1 dizisi Gönül Dağı ikinci sezon finali Haziran ayında gerçekleşecek. 4 Haziran 2022 Cumartesi akşamo 66. bölümü ekrana gelecek olan dizinin sezon finali de bu ay içerisinde olacak.

Gönül Dağı Bu Akşam Var mı? Gönül Dağı 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Gönül Dağı 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

3. sezon anlaşmasını da yapan ve eksik hikayelerini gelecek sezon tamamlanması beklenen Gönül Dağı gelecek sezon Eylül veya Ekim 2022 tarihlerinde başlaması bekleniyor.

Gönül Dağı Bu Akşam Var mı? Gönül Dağı 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor? ile ilgili etiketler gönül dağı sezon finali ne zaman gönül dağı sezon finali gönül dağı 3. sezon ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.