Gönül Dağı hayranlarına büyük sürpriz! Taner’in oğlu büyüdü!

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası organizasyonu sebebiyle uzun bir ara veren Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü öncesinde yayımlanan ‘ön izleme’de Taner’in oğlunun ağzından yazılan mektup seslendirildi.

Yayımlandığı her yeni bölümle reytingleri domine etmeyi başaran TRT 1’in unutulmaz dizilerinden Gönül Dağı’nın 78’inci bölümü öncesinde yayımlanan ‘ön izleme’ ile dikkatleri çekti.

Gönül Dağı’nın 78’inci bölümüne ilişkin yayımlanan ‘ön izleme’de Taner ile oğlunun bebekliği ve çocukluğu görüldü. Ali’nin büyümüş görüntüleri ise diziseverlere adeta sürpriz oldu.

Bu çerçevede milyonlarca Gönül Dağı hayranı ‘gelecek bölümlerde Ali’nin çocukluğunu mu göreceğiz? Aradan kaç yıl geçti?’ şeklinde sorular sormaya başladı.

Söz konusu soruların yanıtları gelecek hafta yayımlanması beklenen 78’inci bölümde ortaya çıkacak.  

Gönül Dağı hayranlarına büyük sürpriz! Taner’in oğlu büyüdü! ile ilgili etiketler Gönül Dağı TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.