Gönül Dağı Dizisine Sezon Finali Öncesi Tüm Dengeleri Alt Üst Edecek Transfer Geliyor

Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi Gönül Dağı 62. bölümüyle izleyiciye büyük bir yıkım yaşatmaya hazırlanıyor. Gönül Dağı dizisi Mayıs ayının sonlarına dağru sezon finali yaparken öncesinde tüm dengeleri alt üst edecek transfer geliyor

İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana taşıyan ve her bölümü ile büyük bir heyecan yaşatan Gönül Dağı dizisinde yavaş yavaş hikayenin sonlarına doğru geliyor. Son günlerde TRT 1'den ayrılacağı konuşulan dizinin sezon finali ise Mayıs ayının sonunda olacak. Rıfat ve Mihriban'ın birbirlerine şifa olacağı ve aşklarının başlayacağı dizide Kenan ve Elif'in de birliktelikleri her bölümde izlenme rekorları kırıyor. Gönül Dağı Dizisine Sezon Finali Öncesi Tüm Dengeleri Alt Üst Edecek Transfer Geliyor.

Gönül Dağı Taner'in babası İrfan'ın uzun zamandır kadroya dahil olup olmayacağı tartışılıyordu. Ancak son gelen haberlere göre Gönül Dağı sezon finali önce İrfan'ın oyuncu kadrosuna dahil olacağı belirtiliyor.

Gönül Dağı Dizisine Sezon Finali Öncesi Tüm Dengeleri Alt Üst Edecek Transfer Geliyor

Gönül Dağı İrfan Kadroya Katılıyor!

Dizinin sıkı takipçileri şimdiden yaşanacak tüm gelişmeleri merakla beklerken özellikle yeni oyuncuların katılması dizideki gidişata büyük etki edecek gibi duruyor. Sezon finaline adım adım ilerlenirken Gönül Dağı dizisinde nefesler tutulacak ve ilginç yeni hikayeler ortaya çıkacak.

GÖNÜL DAĞI TRT 1'DEN AYRILIYOR MU?

İç Anadolu'nun sıcak hikayesini ekrana taşıyan ve aşklarıyla izleyici ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisi gelecek sezon TRT 1'de olmayabilir. Başladığı günden bu yana TRT 1'in en çok izlenen yapımlarından olan dizi şu an için bir başka kanalla anlaşmamış görünyüüor.

Gönül Dağı Dizisine Sezon Finali Öncesi Tüm Dengeleri Alt Üst Edecek Transfer Geliyor ile ilgili etiketler Transfer gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.