Gönül Dağı Dizisinden Seyirciyi Üzen Haber! Son Karar Verildi! TRT Ekranlarına Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Açıkladı

Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrolünde olduğu TRT ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi her Cumartesi izleyicileri ile buluşuyordu. Fakat yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte reytingi iyi giden bu dizide sezon finali alma kararı akıllarda soru işareti bırakıyor.

Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrolünde olduğu TRT ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi her Cumartesi izleyicileri ile buluşuyordu. Fakat yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte reytingi iyi giden bu dizide sezon finali alma kararı akıllarda soru işareti bırakıyor. TRT ekranlarında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gönül Dağı sevenlerini üzmeyerek kısa bir ara tatile girecektir. 

Diziyi izleyenler kendilerinden bir hikayeyi izliyormuş hissine kapılıyor. Hayranları için heyecanlı bir bekleyiş sonrasında Eylül ayında tekrar yeni sezonla izleyicileriyle buluşacağı söyleniyor. Dizide genç  aşıkların heyecanı ve olay akışının yenilikleri ile beraber izleyicileri çeşitli sürprizler bekliyor olacaktır. Uzun bir süre daha devam edeceği konuşulan Gönül Dağı dizisinde tüm oyuncuların yetenekleri ve genç oyuncuların üstün performansları da diziyi izlemek için bir sebep oluyor.

Gönül Dağı Dizisinden Seyirciyi Üzen Haber! Son Karar Verildi! TRT Ekranlarına Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Açıkladı

Gönül Dağı Dizisi İzleyiciyi Ekrana Kilitliyor

 

Dizideki oyuncuların rollerini iyi yapması oyunculara karşı bir hayranlık oluşturarak diziyi sevmede oldukça etki ediyor. Mustafa Çiftçi'nin Bozkır öykülerini anlattığı kitabından esinlenen Gönül Dağı dizisi olay akışı ve hikayesiyle de izleyicileri etkilemeyi başarıyor.

Gönül Dağı Dizisinden Seyirciyi Üzen Haber! Son Karar Verildi! TRT Ekranlarına Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Açıkladı - Resim : 2

Hayallerinin peşinden koşan ve 3 kuzen ile olayları genişleten dizide senaryo gün geçtikçe ilerleyerek hayran kitlesini arttırıyor. Diğer dizilerle reytinglerde kıyasıya bir mücadele veren Gönül Dağı izleyenleri sayesinde yüksek reytingleri ile başarısını koruyor. Dizide bilindik isimlerin olmasının dışında yeni ve genç yeteneklerin olması da dikkatleri üzerine çekiyor.

Gönül Dağı Dizisinde Final Sürpri

 

Gönül Dağı yeni sezonda yine izleyicilerine sürpriz yapması planlıyor. Bu plan doğrultusunda yeni oyuncuların yeni karakterler ile farklı olaylar yaşanmasına tanık  olunacak anlar hayranlarını bekliyor. Dizide geçen komik diyaloglar, genç aşıklar, iyi roller ile her kesimden her yaştan insanlar için bir hayranlık uyandırıyor. Seyirciler final bölümünü iple çekerken olay değişikliği olacak mı diye düşünüyor. 

Gönül Dağı Dizisinden Seyirciyi Üzen Haber! Son Karar Verildi! TRT Ekranlarına Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Açıkladı - Resim : 3

Dizide oyuncuların üstün performansı ile büyük bir başarı elde edilmiş ve bu başarıyı korumak için senaryoyu genişletmek yeni heyecanlara yol açabilir. Merakla beklenen yeni sezonda bir değişiklik olup olmayacağı hayranlarında meraka sebep oluyor. Eylül ayında yeni sezonda yaşanılacak aşkları derinden hissederek keyifle izleyebileceksiniz.

 

Gönül Dağı Dizisinden Seyirciyi Üzen Haber! Son Karar Verildi! TRT Ekranlarına Veda Ediyor! Ünlü Oyuncu Açıkladı ile ilgili etiketler gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.