Gönül Dağı dizisinden kötü haber geldi! Vedası Herkesi Üzecek

Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinden yine kötü bir haber geldi. Bu ayrılık kararı ile birlikte izleyici yine şaştı kaldı.

TRT 1'de Anadolu insanının sıcak hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı dizisi gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Gülsüm Ali İlhan ve Berk Atan'ın başrol oynadığı diziye yeni sezonda bir isim daha dahil oldu.

Gönül Dağı dizisinden bir kötü haber daha geldi. Ayrılıkların ardı arkasının kesilmediği dizide Elif Hemşire'nin uzun yıllardır yurt dışında yaşayan babası Arif kısa bir süre önce projeye dahil olmuştu.

Dizide daha birkaç bölüm yer alan Cem Kurtoğlu'nun ani bir kararla veda ettiği öğrenildi. Babası Arif'in böbrek yetmezliği yaşadığını öğrenmesinin ardından Elif Hemşire, böbreğini verme kararı almıştı. Gönül Dağı 48. yeni bölümde Halime'nin Arif'e, "Elif'in peşini bırak" dediği duyuluyor. Elif ile konuşmasında ise "Baban zannettiğin gibi biri değil" diyor.

ARİF'İN FOYASI ORTAYA ÇIKIYOR

Halime'nin Arif'e çıkışının ardından Arif'in foyası ortaya çıkıyor. Bunun ardından ise Cem Kurtoğlu'nun veda edeceği öğrenildi.

 

 

Gönül Dağı dizisinden kötü haber geldi! Vedası Herkesi Üzecek ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı arif
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.