Gönül Dağı Dizisinde Yeni Sezonda İki Başrol Yok! Gönül Dağı izleyicisi isyanda

Cumartesi Akşamlarının Rekortmen Dizisi Gönül Dağı yeni sezonda iki başrol gidiyor. İzleyicinin isyan ettiği ayrılık sonrası giden oyunculardan da Önemli açıklamalar geldi. Hikayesiyle Dikkat Çeken Gönül Dağı Dizisinde Ayrılacak İki Başrol oyuncusuna haberimizde yer verdik.

Gönül Dağı Dizisi İç Anadolu'da Geçen Sıcacık Hikayesiyle her Cumartesi izleyicisinin gönüllülerine dokunuyor. Dostluk, Komşuluk ve Sevdanın Ne olduğuna dair hikayelerin paylaşıldığı Gönül Dağı Yeni Bölümleriyle sadık izleyicisine sesleniyor. Gönül Dağı Dizisinde Yeni Sezonda İki Başrol Yok! Gönül Dağı İzleyicisi İsyanda!

Televizyon ekranlarında yayınlanan entrikalı, silahlı ve ölümlü dizilerin karşısında Anadolu insanının hikayesini yansıtan Gönül Dağı istenilen başarıyı da yakaladı.

Gönül Dağı yeni sezonda kadrodan ayrılacak iki başrol oyuncusu da belli oldu. Yaşanacak bu ayrılık dizinin geleceğini de sarsmak üzere. Birçok izleyici Gönül Dağı dizisinden ayrılacak bu iki isim olmadan izlemeyeceklerini bildiren paylaşımlarda bulunuyor.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen Gönül Dağı'nda Dilek karakterini oynayan Gülsüm Ali İlhan diziden ayrılıyor. Berk Atan ile iyi bir uyum yakalayan Gülsüm Ali İlhan yeni sezonda Gönül Dağı'dan olmayacak. Oyuncunun gelecek sezon dijital bir platformda yayınlanacak bir dizide yer alması bekleniyor.

Gülsüm Ali İlhan'ın İstanbul'da yaşayan ailesi ve arkadaşlarıyla uzak durmak istemediği de gelen bilgiler arasında. Öte yandan Gönül Dağı'nda bir başrol daha vedasını açıklamak üzere.

Gönül Dağı Dizisinde Yeni Sezonda İki Başrol Yok! Gönül Dağı izleyicisi isyanda

İkinci Başrol de Gönül Dağı'na Veda Ediyor!

Ferdi Sancar'ın oynadığı Dolmuşçu Sefer ise Gönül Dağı'na veda etmek üzere. Geçtiğimiz sezon hafızasını kaybeden ve bir süre hastanede yatmak zorunda kalan Dolmuşçu Sefer, Zahide'ye gelecek sezon veda edecek.

Gönül Dağı Dizisinde Yeni Sezonda İki Başrol Yok! Gönül Dağı izleyicisi isyanda - Resim : 2

Gönül Dağı yeni sezon Eylül 2022'de başlaması bekleniyor.

 

Gönül Dağı Dizisinde Yeni Sezonda İki Başrol Yok! Gönül Dağı izleyicisi isyanda ile ilgili etiketler gönül dağı Ferdi Sancar gülsüm ali ilhan dolmuşcu sefer gönül dağı dilek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.