Gönül Dağı dizisinde yeni sezon öncesi büyük kayıp! Son anda kadrodan çıktı! İşte o isim!

Gönül Dağı dizisi ilk sezonuyla büyük bir beğeni toplamıştı. 30 bölüm süren birinci sezon sonrası sezon finali yapılmış ve ardından kadroda büyük değişiklikler söz konusu olmuştu. Gelen son bilgi ise dizinin oyuncu kadrosunda büyük bir kayıp yaşandı. Kadrodan çıkartılan isim izleyenleri fena üzdü.

Her bölümü büyük bir keyifle takip edilen Gönül Dağı dizisi geçtiğimiz sezon reytinglerde istediği başarıyı yakalamıştı. TRT 1'in en iddialı yapımları arasına giren dizinin yeni sezon tarihi ise kısa bir süre önce duyuruldu.

11 Eylül'de başlayacak Gönül Dağı ikinci sezonu öncesi büyük bir kayıp yaşandı. Dizinin takipçilerini sarsan bu haber sonrası yeni sezon reytingleri de zora girdi. Gönül Dağı yeni sezonda Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş'in yer almayacağı öğrenildi.

Gönül Dağı Dizisinde Yeni Sezon Öncesi Büyük Kayıp!

Genç oyuncu Utku Ateş, geçeen sezon sonunda diziden ayrıldı. Sonrasında Cam Tavanlar dizisinde rol alan Utku Ateş’in ismi, ikinci sezon kadrosunda yer almıyor. Oyuncu ilerleyen dönemde hikayeye katılır mı bilinmez, ancak sezon başlangıcında adının kadroda yer almaması hayranlarını çok üzecek. Serdar’ın aşkı Elif karakterinde Zümre Meğreli ise hikayede rolüne devam ediyor.

Utku Ateş: Gönül Dağı, Anadolu insanını ekrana çok güzel yansıtıyor -  Magazinbox - Magazin Haberleri - Son Dakika Magazin

Her bölümde bir başka karakterin hikayesine odaklanan dizinin yeni bölümlerinde birbirinde sürpriz olaylar izleyicinin karşısına çıkacak. Ancak Elif'in aşkı Serdar'ın dizide olmayışı ne kadar etkiler, bekleyip göreceğiz.

Utku Ateş Kimdir?

Amcaoğullarının girişimcilik maceraları devam edecek… Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtmaya devam edecek. Amcaoğullarının girişimcilik maceraları her bölümde farklı sürprizlerle izleyenlerle buluşacak.

 

Gönül Dağı dizisinde yeni sezon öncesi büyük kayıp! Son anda kadrodan çıktı! İşte o isim! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı gönül dağı dizisi utku ateş gönül dağı serdar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.