Gönül Dağı Dizisinde Yadigar Asuman'ın Yolunu Kesti! Akıllara O Sahne Geldi

Cumartesi Akşamlarının en çok izlenen yapımı Gönül Dağı 55. bölüm fragmanıyla sürpriz yaptı. Asuman'ın yolunu kesen Yadigar ikili arasında aşkı tekrar alevlendirirken dizide daha önce ekrana gelmiş o detay herkesi bitirdi. Hatırlanacağı gibi Ramazan daha önce sakaları bozkıra salmış gidip Asuman'ın kalbine konmuştu.

Gönül Dağı 55. bölüm Fragmanı Ramazan ve Asuman aşkında yeni bir detayı ortaya çıkardı. Dizinin yeni bölüm fragmanında kasabayı terk eden Asuman'ın yolunu kesen Yadigar'ı bozkıra salan Ramazan daha önce de sakaları bozkıra salarak Asuman'ın kalbini çalmıştı. Gönül Dağı Dizisinde Yadigar Asuman'ın Yolunu Kesti! Akıllara O Sahne Geldi! Peki Gönül Dağı 55. bölümde neler olacak? 

Asuman'ın yolunu kesen Yadigar Gönül Dağı dizisi izleyenlerinin akıllarına öyle bir sahne getirdi ki herkesi bitirdi.

Ramazan Önce Sakaları Daha Sonra Yadigar'ı Bozkıra Saldı!

Ramazan'ın sakaları bozkıra saldığı sahne yine akıllara geldi. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Ramazan, Asuman'ı geri döndürmek için Yadigar'ı bozkıra saldı.

Gönül Dağı Dizisinde Yadigar Asuman'ın Yolunu Kesti! Akıllara O Sahne Geldi

Hatırlanacağı gibi Ramazan, sakaları bozkıra salmıştı. Sakalardan biri gelip Asuman'ın kalbine konmuştu.. Ramazan, Yadigar'ı bozkıra salıyor. Asuman gidecekken, Yadigar karşısına çıktı.

Gönül Dağı Dizisinde Yadigar Asuman'ın Yolunu Kesti! Akıllara O Sahne Geldi - Resim : 2

Gönül Dağı 55. bölüm Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

 

Gönül Dağı Dizisinde Yadigar Asuman'ın Yolunu Kesti! Akıllara O Sahne Geldi ile ilgili etiketler gönül dağı asuman yadigar sahne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.