Gönül Dağı Dizisinde Veysel'in Ölümü Kasabalıyı Perişan Ediyor! Semih Ertürk veda ediyor

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Gönül Dağı 61. böümüyle büyük bir vedaya sahne oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında araba çarptığı görülen Gönül Dağı Veysel ölüyor. Veysel'i canlandıran Semih Ertürk'ün diziden ayrılacağı konuşuluyor. İşte detaylar...

Gönül Dağı Veysel'in Ölümüyle dizinin seyircileri üzülüyor. İç Anadolu'nun sıcacık hikayesin ekrana taşıyan ve dram dolu sahneleriyle her Cumartesi ekran başına kilitleyen Gönül Dağı 61. bölümüyle yine büyük bir ayrılığa sahne oluyor. Gönül Dağı Dizisinde Veysel'in Ölümü Kasabalıyı Perişan Ediyor! Semih Ertürk veda ediyor.

Veysel'in ölümü Gönül Dağı izleyicisini şoke etsede bu erken ayrılığın sebepleri olduğu düşünülüyor. Semih Ertürk'ün oynadığı Veysel Karakteri Gönül Dağı dizisinin şüphesiz en sevilen isimlerinden biri oldu. İlk bölümünden bu yana kadroda bulunan Semih Ertürk'ün Gönül Dağı dizisinden neden ayrıldığı konusunda da merak sürüyor.

Gönül Dağı Dizisinde Veysel'in Ölümü Kasabalıyı Perişan Ediyor! Semih Ertürk veda ediyor

Gönül Dağı Veysel'in Ölümü Kasabayı Perişan Ediyor!

Gönül Dağı Veysel'in seyircinin kalbinde özel bir yeri olduğu biliniyor. Ancak senaryo gereği dizinin yeni bölümünde Veysel'e araba çarpması herkesi şoke etti. Biz de sizler için Gönül Dağı dizisinde Veysel'in geleceğini araştırdık.

Veysel'e araba çarpması Gönül Dağı dizisi seyircisini üzmüştü. Önümüzdeki birkaç bölümü bu konu üzerinde durulması bekleniyor. Dolayısıyla Veysel'in ölümü henüz belirsiz. Önümüzdeki bölümlerde Gönül Dağı Veysel'in geleceğinin belli olması bekleniyor.

Gönül Dağı Dizisinde Veysel'in Ölümü Kasabalıyı Perişan Ediyor! Semih Ertürk veda ediyor ile ilgili etiketler gönül dağı veysel ölüyor gönül dağı veysel semih ertürk
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.