Gönül Dağı dizisinde transfer bitmiyor! İzleyici şimdiden Taner'in pabucunu dama attı! İşte o isim

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezonda damga vuran Gönül Dağı dizisi yeni sezon için bomba bir transfer hamlesi yaptı. Ses getirecek transfer Fox'un Savaşçı dizisinden geldi. İzleyici şimdiden Taner'in pabucunu dama attı.

Senaryosu, samimiyeti ve oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden olan Gönül Dağı yeni dönemle birlikte yine reyting sıralamasında üst sırayı hedefliyor. Diziye ardı ardında gelen transfer haberleri sonrası izleyicinin kafası karışmış durumda. Ancak son gelen habere göre Fox'un Savaşçı dizisinden tanınan Serkan Kuru'nun dizinin kadrosuna katıldı.

Taner'in Pabucu Şimdiden Dama Atıldı!

Gülsüm Ali, Berk Atan gibi oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisi geçen sezonun popülerliğini kaybetmek istemiyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi gelecek sezon hazırlıklarına da devam ediyor. Son olarak Savaşçı dizisinden tanınan Serkan Kuru kadroya dahil edildi.

Serkan Kuru - Biyografya

Başarılı ve yakışıklı oyuncunun gelmesiyle birlikte Berk Atan'ın canlandırdığı Taner karakterinin de eski popülerliği kalmadı gibi gözüküyor. Gönül Dağı izleyicisi Serkan Kuru'nun kim olduğu, hangi dizilerde rol aldığı ve kaç yaşında olduğu gibi detayları da araştırmaya başladı.

Serkan Kuru Kimdir? - Magazin Haberleri

Peki Serkan Kuru Kimdir? Kaç Yaşında?

Serkan Kuru 1978 Bursa doğumludur. Balıkesir Üniversitesi Endüstriyel Elektronik Bölümü'nden mezundur. Ancak sonrasında tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında Terme Çayı adlı film ile yaşamıştır. İlk dizi deneyimi ise 2005 yılında yayınlanan Beşinci Boyut dizisi işe yaşamıştır. Sonrasında kariyerinde yükselişe geçen oyuncu birbirinden önemli bir çok yapımda yer almıştır. Serkan Kuru 1.85 metre boyunda, 84 kilo ve İkizler burcudur.

Gönül Dağı dizisinde transfer bitmiyor! İzleyici şimdiden Taner'in pabucunu dama attı! İşte o isim ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı serkan kuru berk atan
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.