Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Öleceği Bölüm Belli Oldu! Ferdi Sancar'dan Hüzünlü Mesaj

Cumartesi Akşamları İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana getiren Gönül Dağı dizisi 54. bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin sevilen karakteri Dolmuşçu Sefer'in yakalandığı hastalıkla birlikte ameliyat masasına yatması herkesi derinden üzüyor. Son gelen habere göre ise Gönül Dağı dizisinde Sefer'in öleceği bölüm belli oldu. İşte detaylar...

Uzun zamandır "Gönül Dağı Sefer ölüyor mu, Ferdi Sancar diziden ayrılıyor mu" sorularının sorulduğu Gönül Dağı Dizisinde Gerçek ortaya çıktı. Son gelen haberle birlikte Dolmuşçu Sefer'in öleceği bölüm belli oldu. Sefer karakterine hayat veren oyuncu Ferdi Sancar'ın da konuyla ilgili bir mesaj paylaştığı görüldü. Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Öleceği Bölüm Belli Oldu! Ferdi Sancar'dan Hüzünlü Mesaj!

Sefer'in ölmesini istemeyen Gönül Dağı izleyicisi bu akşam yayınlanan son bölümde Sefer'in çocukluğuna dair flashbackler ile gözyaşlarına boğuldu. Özellikle kalaycı ile yaşadığı hikayeyi gözyaşları ile anan Sefer'in hastalığının ilerlemesi ve ameliyatın başarılı olup olmayacağı da merak konusu oldu.

Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Öleceği Bölüm Belli Oldu! Ferdi Sancar'dan Hüzünlü Mesaj

Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Öleceği Bölüm Belli Oldu

Birçok hikayenin iç içe geçtiği dizide Ferdi Sancar'ın oynadığı Sefer birkaç bölüm sonra diziye veda ediyor. Öte yandan Meryem'in gözlerinin açılmasıyla Rıfat'ı terk etmesi izleyenler tarafından "nankörlük" olarak yorumlanmıştı.

Rıfat ve Meryem ilişkisinin son bulacağı ve Gönül Dağı yeni bölümlerinde Rıfat'ın Asya ile evleneceği yorumları sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Gönül Dağı 54. bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarında olacak.

 

 

 

Gönül Dağı Dizisinde Sefer'in Öleceği Bölüm Belli Oldu! Ferdi Sancar'dan Hüzünlü Mesaj ile ilgili etiketler gönül dağı sefer gönül dağı sefer ölecek mi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.