Gönül Dağı Dizisinde Rıfat Şifayı Mihriban'da Buluyor! Mihriban ve Rıfat evleniyor!

Gönül Dağı 61. Bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi Akşamlarının En Çok izlenen yapımı Gönül Dağı son bölümüyle yine dram dolu anlar yaşattı. Meryem'in nankörlüğü sonrası Rıfat Mihriban'la birlikte olacak gibi. Gönül Dağı Dizisinde Rıfat Şifayı Mihriban'da Buluyor! Mihriban Rıfat Evleniyor mu?

Gönül Dağı 61. Bölüm fragmanı Yayınlandı. Reyting Rekorları kıran İç Anadolu dizisinde bu akşam yayınlanan son bölüm Muammer ve Elif arasında da gergin ve üzücü anlara sahne oldu. Meryem'in nankörlüğü sonrası herkes Rıfat için dua etmişti ki dizinin senaristi de bu duayı kabul etti.

Gönül Dağı Rıfat'ın Meryem ile olan ilişkisi dizinin izleyenleri uzun süre meşgul etmiş ve üzmüştü. Ancak son gelen haberle Rıfat'ın da yüzünün güleceğinin sinyalleri verildi. Öyle ki, Rıfat'ın kalbinin güzelliğini Mihriban görecek.

Gönül Dağı Dizisinde Rıfat Şifayı Mihriban'da Buluyor! Mihriban ve Rıfat evleniyor!

Rıfat ve Mihriban Evlenecek mi?

Gönül Dağı 61. bölüm fragmanın yayınlanmasıyla birlikte bu sorunun da cevabı bulunmuş gibi duruyor. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde göreceğiz detayları.

Gönül Dağı 61. bölüm gelecek Cumartesi TRT 1 ekranlarında olacak.

Hande Nur Tekin kimdir, kaç yaşında?

Mihriban karakterine Hande Nur Tekin hayat verecek. İstanbul üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu 22 yaşındadır. Gönül Dağı, güzel oyuncunun ilk projesi olacak.

Gönül Dağı Dizisinde Rıfat Şifayı Mihriban'da Buluyor! Mihriban ve Rıfat evleniyor! ile ilgili etiketler gönül dağı fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.