Gönül Dağı dizisinde İzzet Altınmeşe rüzgarı esti! Usta sanatçı yıllar sonra TRT'ye konuk oldu!

Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe, TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisine konuk oldu. Usta sanatçının seslendirdiği "Le Hanım" türküsü dizinin 20 Kasım Cumartesi yayınlanan son bölümüne damga vurdu.

Gönül Dağı dizisi izleyicileri bu akşam İzzet Altınmeşe sürprizi ile karşılaştı. Başrollerinde Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Ferdi Sancar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamlarının zirvesinden inmiyor. İç Anadolu'da geçen sıcacık hikayesi ile TRT 1 izleyenlerine keyifli anlar yaşatıyor. Dram dolu sahnelere de yer veren dizinin son bölümünde ise neşe hakimdi.

Türkücü İzzet Altınmeşe'nin Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde yer alması izleyenleri de şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde diziye konuk oyuncu olarak katılacağı açıklanan Altınmeşe, yeni bölümde renkli görüntülere neden oldu.

Usta isim ısrarlara dayanamadı geliyor! Gönül Dağı'nda kalplere hoşluk  hissi yayacak üç gelişme var - Takvim

Öte yandan İzzet Altınmeşe'nin yaşı da merak konusu oldu.  TRT 1 dizisinde "Le Hanım" adlı türküyü söyleyen Diyarbakır doğumlu İzzet Altınmeşe 1945 doğumludur.

İZZET ALTINMEŞE - NAZEY

Gönül Dağı dizisinin son bölümü bir başka ayrıntı da dikkat çekti. Ferdi Sancar'ın canlandırdığı Sefer karakterinin akıbeti hakkında araştırma yapanlar, "Gönül Dağı Sefer diziden ayrıldı mı" sorusuna yanıt aradı. Dizinin en sevilen karakterlerinden olan Sefer'in diziden ayrıldığına yönelik iddialar ise karşılığını bulmadı.

 

Gönül Dağı dizisinde İzzet Altınmeşe rüzgarı esti! Usta sanatçı yıllar sonra TRT'ye konuk oldu! ile ilgili etiketler TRT 1 İzzet Altınmeşe gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.