Gönül Dağı Dizisinde Asya Ramazan'ı Bırakıp Rıfat'a koşuyor! Rıfat ve Asya evleniyor

Cumartesi Akşamları İç Anadolu'nun Sıcacık Hikayesini Ekrana Taşıyan Gönül Dağı dizisinde Ramazan ve Asya birlikteliği son buluyor. Dizide Ramazan ile büyük bir aşk yaşayan Asya'nın Rıfat ile evleneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İşte Gönül Dağı yeni bölüm detayları...

Gönül Dağı Dizisi Yeni Bölümleri Heyecan ve Hüznün bir arada yaşanacağı günleri birlikte getiriyor. Meryem'in gözlerinin açılmasıyla büyük bir hayalkırıklığına uğrayan Rıfat, bu nankörlük karşısında dizinin izleyicilerinin büyük desteğini almıştı. Ancak Gönül Dağı'nın yeni bölümlerinde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Gönül Dağı Dizisinde Asya Ramazan'ı Bırakıp Rıfat'a Koşuyor! Rıfat ve Asya Evleniyor!

Asya'nın Ramazan'ı bırakıp Rıfat ile evleneceği iddiaları Gönül Dağı izleyicisini heyecanlandırdı. Çünkü Asuman ve Ramazan ikilisinin ayrılması herkesi üzmüştü.

Gönül Dağı Dizisinde Asya Ramazan'ı Bırakıp Rıfat'a koşuyor! Rıfat ve Asya evleniyor

Asya Ramazan'ı Bırakıp Rıfat'a Koşuyor!

Gönül Dağı Meryem'in gözleri açıldıktan sonra Rıfat'ı bırakması sosyal medyada büyük bir nankörlük olarak görülmüştü. Meryem'in bu nankörlüğü karşısında ne yapacağını şaşıran Rıfat'ın Asya ile birlikte olması ve evlenmesi Gönül Dağı izleyicisi için büyük bir süpriz olacak.

Sefer Ölüyor Mu?

Uzun zamandır hastanede tedavi altında olan Sefer'in kalbinin durması ise büyük bir şok yarattı. Zahide'nin dünyasını başına yıkan bu olay gerçek mi? Sefer Ölecek mi?

Gönül Dağı Dizisinde Asya Ramazan'ı Bırakıp Rıfat'a koşuyor! Rıfat ve Asya evleniyor ile ilgili etiketler Asya gönül dağı Rıfat evleniyor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.