Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Yozgat da mı Eskişehir de mi? Sivrihisar nereye bağlı?

Gönül Dağı dizisi Yozgat da mı Eskişehir de mi çekiliyor? 66 plaka neresi? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nın nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Sivrihisar nereye bağlı? Gönül Dağı Yozgat da mı yoksa Eskişehir de mi? Neşet Ertaş nereli? İşte detaylar…

Gönül Dağı dizisi Yozgat da mı Eskişehir de mi çekiliyor? TRT 1 ekranlarının sevilen fenomen dizilerinden Gönül Dağı’nın nerede çekildiği merak konusu haline geldi. İlk bölümünün ardından fırtınalar estiren TRT 1’in yeni dizilerinden Gönül Dağı’nın nerede olduğu da araştırılmakta.

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı Anadolu’nun muhteşem güzellikleriyle dolu Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Pek çok kişi ise Sivrihsar’ın nerede olduğunu merak etmekte. Kimileri ise Gönül Dağı’nın Yozgat da mı yoksa Eskişehir de mi olduğunu araştırıyor.

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor? Yozgat da mı Eskişehir de mi? Sivrihisar nereye bağlı? ile ilgili etiketler Yozgat Eskişehir Sivrihisar gönül dağı Gönül Dağı nerede 66 plaka
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.