Gönül Dağı dizisi transfere doymuyor! Yakında herkes bu ismi konuşacak! Yeni oyuncu heyecanı...

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı öyle bir transfer bombası patlattı ki yakında herkes bu ismi konuşacak. Sevilen dizinin yeni sezonunun başlamasının ardından kadroa katılan isim yakında bütün dikkatleri üzerine çekecek. Sürpriz oyuncuyu herkes merak ediyor.

Muhteşem hikayesi ve aldığı reytinglerle çok konuşulan Gönül Dağı sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Elde ettiği başarıyı daha da yukarıya taşımak isteyen dizinin yapımcıları transferde de hız kesmiyor. Diziye Meryem karakteri ile giriş yapacak olan Sevilay Gültekin Gönül Dağı hayranlarının ilgi odağı oldu. Peki Gönül Dağı Meryem Sevilay Gültekin kimdir?

Berk Atan'ın başrol oynadığı Gönül Dağı dizisi yeni sezona hızlı bir girişi yaptı. Geçtiğimiz sezon aldığı reytinglerle çok konuşulan ve TRT 1 izleyicisini hikayesi ile mutlu eden dizinin oyuncu kadrosu da oldukça genişledi. Gönül Dağı'na katılan yeni oyuncularla birlikte hikaye de derinleşecek.

Gönül Dağı Meryem kimdir? Sevilay Gültekin kimdir, nereli, kaç yaşında?  Instagram adresi ne?

GÖNÜL DAĞI TRANSFERE DOYMUYOR!

Oyuncu Sevilay Gültekin, Gönül Dağı dizisine Meryem karakteri ile dahil oldu. Reyting rekorları kıran diziye görmek engelli Meryem karakterini oynayacak olan Sevilay Gültekin kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Sevilay Gültekin Kimdir?

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden mezun olan Sevilay Gültekin, Garnier reklam filminde rol alarak kariyerindeki en ciddi adımı attı. Sonrasında Denizbank reklam filminde rol alan güzel oyuncu birbirinden iddialı bir çok yapımda kısa ve orta vadeli rol aldı. Güzelliği ve farklılık yaratan görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken oyuncunun önümüzdeki bir kaç sene içinde çok iyi noktalara geleceği öngörülüyor. Kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen Sevilay Gültekin'in rol aldığı diziler oldukça dikkat çekici. İşte Sevilay Gültekin'in rol aldığı o diziler...

Sevilay Gültekin Hangi Dizilerde Oynadı?

Yeni Gelin

Diriliş Ertuğrul

Fazilet Hanım ve Kızları

Lise Devriyesi

Arka Sokaklar

Gönül Dağı

Sevilay Gültekin İnstagram Hesabı! Gönül Dağı Meryem İnstagram!

www.instagram.com/sevilay.gultekinn

Gönül Dağı dizisi transfere doymuyor! Yakında herkes bu ismi konuşacak! Yeni oyuncu heyecanı... ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı sevilay gültekin kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.