Gönül Dağı bu akşam var mı? TRT 1 Gönül Dağı bugün yok mu? İşte son açıklama!

TRT 1 dizisi Gönül Dağı bu akşam var mı merak ediliyor. Başrollerind Berka Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın rol aldığı ve sıcak Bozkır hikayesiyle ilgi çeken Gönül Dağı 13 Kasım TRT 1 yayın akışında yer almadı. Peki bugün Gönül Dağı var mı? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Gönül Dağı 13 Kasım TRT 1 yayın akışında yer almadı. Dizinin takipçileri ise Bu akşam Gönül Dağı var mı, Gönül Dağı bugün yok mu sorularına yanıt aramaya başladı. Geçtiğimiz sezondan bu yaa ilgiyle takip edilen Gönül Dağı dizisi bu akşam neden yok?

BU AKŞAM GÖNÜL DAĞI VAR MI?

13 Kasım TRT 1 yayın akışında yer almayan sevilen dizi Gönül Dağı bu akşam yayınlanmayacak. Nedeni ise Dünya Kupası Elemelerinde Türk Milli Takımının Cebelitarık ile oynayacağı milli mücadele. Ancak gelecek hafta Gönül Dağı'nın yeni bölümü ekrana getirilecek.

TRT 1 YAYIN AKIŞI

00:15 Alparslan: Büyük Selçuklu

03:30 Muhteşem Kraliçe

05:40 Yeşil Deniz

08:45 Gönül Dağı

12:00 Masumlar Apartmanı

15:40 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı

19:00 Ana Haber

20:00 Türkiye - Cebelitarık

22:00 Alparslan: Büyük Selçuklu

Gönül Dağı bu akşam var mı? TRT 1 Gönül Dağı bugün yok mu? İşte son açıklama! ile ilgili etiketler TRT 1 bugün gönül dağı var mı gönül dağı bu akşam var mı gönül dağı neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.