Gönül Dağı 9. bölüm izle!

Gönül Dağı 9. bölüm izle detayları haberimizde. Gönül Dağı 9. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde TRT 1'de yayınlanacak. 19 Aralık Cumartesi akşamında Gönül Dağı 9. yeni bölüm blu ekranlarında da izlenebilecek. Peki, yeni bölümde neler olacak?

Gönül Dağı 9. bölüm izle bağlantısı merak ediliyor. TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. TRT 1 canlı yayınında Gönül Dağı 9. bölüm tek parça youtube üzerinden de izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmiş; yeni bölüm fragmanı merakla araştırılmıştı.

GÖNÜL DAĞI 9. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Uçağın patentini çaldıran Taner'in bütün hayalleri yıkılmıştır. Derin bir umutsuzluk içinde çıkış yolu ararken Ciritçi Abdullah imdadına yetişecektir. Babasının Taner'e bıraktığı ses kayıtlarını ona verecektir. Taner, bu ses kayıtlarını dinleyince hangi kararı alacak?

 

Gönül Dağı 9.bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül Dağı konusu ne, oyuncuları kimler?

Taner ve amcaoğullarına bu zorlu süreçte en büyük destek Dilek'ten gelir. Patenti geri alabilmek için dava açmaya hazırlanırlar. Zeynep bu dava sürecini yönetir. Stajyer olarak çalıştığı hukuk şirketi üzerinden patenti çalan kişiyi bulur. Bu bilgiyle beraber herkes büyük bir şok yaşayacaktır.

Öte yandan Kırşehir'de bir ses yarışması düzenlenecektir. Asuman, babasından ötürü bu yarışmaya katılamamaktadır. Ramazan, amcaoğullarının desteğini alarak Asuman'ı bu yarışmaya götürmek için bir plan yapar. Ancak bu planı yanlış anlayan kasabalı Ramazan'ın Asuman'ı kaçırdığını düşünür ve şenlik başlar...

Gönül Dağı 9. Bölüm | Dizihastasi.Com

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın üstleniyor. Diğer yandan kadroda: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüpoğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün de yer alıyor.

Gönül Dağı 9. bölüm izle! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı 9. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.