Gönül Dağı 58. bölüm fragmanı!

Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ile bir başka drama sahne olan dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı...

Gönül Dağı 58. bölüm fragmanı yayınlandı. İç Anadolu'nun sıcak hikayesini ekrana getiren Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

GÖNÜL DAĞI 58. BÖLÜM FRAGMANI

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Oldu?

Geçen haftaki bölümde ağılın yanmasıyla yıkılan amcaoğulları, her şeyi tamir etmek için her şeylerini ortaya koyarlar. Veysel'in de teklifi kabul etmesiyle birlikte yeniden eskisi gibi kenetlenen amcaoğulları nasıl bir yol bulacaklardır?

Rıfat, düğün hazırlıkları için kolları sıvarken Meryem'in aklında tereddütler yer edinir. Meryem her geçen gün biraz daha karmaşık bir ruh haline bürünürken, Rıfat ve Meryem'i nasıl bir son beklemektedir?

Gönül Dağı İzle

Diğer bir yandan Kenan'ın durumunun duyulması olumsuz tepkilere yol açarken, Kenan için şartlar daha da zorlaşmaya başlar. Elif, bu süreçte Kenan'ın destekçisi olmaya çalışsa da Kenan bu zorlu süreci atlatabilecek midir?

 

Gönül Dağı 58. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.