Gönül Dağı 56. Bölüm Fragmanı!

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Gönül Dağı 56. bölüm fragmanı yayınlandı. İç Anadolu hikayesi olarak TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinde gelecek hafta neler olacak? İşte Gönül Dağı 56. bölüm fragmanı...

Gönül Dağı 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları hikayesiyle milyonları ekran başına kilitleyen dizinin gelecek bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

GÖNÜL DAĞI 56. BÖLÜM FRAGMANI

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Oldu?

Gönül Dağı son bölümünde; Asya ve Ramazan’ın düğün günü gelmiştir.

Düğün telaşı devam ederken, herkes Ramazan’ı uyarmak için çabalasa da Ramazan kararlıdır. Asya ve Ramazan’ın girdiği bu yol, Asuman ile Ramazan’ın yollarını kesin olarak ayırırken, bu sırada yaşanan bir gelişme Asuman, Ramazan ve Asya’yı nasıl bir sona sürükleyecektir?

Gönül Dağı 56. Bölüm Fragmanı!

Dava süreci devam ederken Sefer’in ameliyatına girmesi Kenan için durumun daha da zorlaşmasına neden olur. Bu şartlar altında Kenan’ı bekleyen gelişme ne olacaktır? Öte yandan ameliyat sonrası yavaş yavaş kendine gelen Sefer’in hafızası yerinde değildir. Sefer’in bu probleminin nasıl etkileri olacaktır?

Gönül Dağı 56. Bölüm Fragmanı! ile ilgili etiketler gönül dağı fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.