Gönül Dağı 42. bölüm fragmanı! "Bozkır'da unutulmaz aşkların hikayesidir Gönül Dağı"

TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden Gönül Dağı 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümüyle Cumartesi akşamının zirvesinde yer alan dizide Döndü ile Kenan'ın kavuşma sahneleri çok konuşuldu. Peki Gönül Dağı'nda önümüzdeki hafta ne olacak?

Gönül Dağı 42. bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı son bölümü ile yine zirvede yer aldı. Kaybolan Kenan'ı arama çalışmalarına katılan kasabalı sonunda Kenan'ı yaralı halde buldu. Döndü'nün Kenan ile kavuştuğu sahneler izleyicileri ekran başında gözyaşlarına boğdu.

İşte Gönül Dağı 42. bölüm fragmanı

"Bozkır'da geçer Gönül Dağı'nın hikayesi. Unutulmaz aşkların hikayesidir Gönül Dağı. Sıcacık dünyalarında hayaller besleyen insanların anavatanıdır Gönül Dağı. Yaşadıkları tüm zorluklara rağmen istediklerine kavuşmak için ellerinden geleni yapan 3 kuzenin öyküsüdür Gönül Dağı"

 

Gönül Dağı 42. bölüm fragmanı! "Bozkır'da unutulmaz aşkların hikayesidir Gönül Dağı" ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı 42. bölüm fragmanı gönül dağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.