Gönül Dağı 27. bölüm izle

Gönül Dağı 27. bölüm full izlemek için yayında. Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin son bölümü tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilecek. Peki, Gönül Dağı 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 27. bölüm ile 8 Mayıs akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisinin 27. son bölümünde; Araba İcadı Yarışması’nın artık zamanı gelmiştir. Taner ve amcaoğulları, henüz bitmemiş olan arabalarını tamamlamak için yoğun bir çalışma aşaması içerisine girmişlerdir.

Gönül Dağı 27. bölüm izle

Öte yandan Taner, babası tutuklandığı için moralsiz olan Dilek’i, yeniden hayata döndürmek için çaba harcayacaktır. Yarışma günü geldiğinde amcaoğulları; Dilek, Cemile ve Asuman’ı da yanlarına alarak yarışmaya gidecektir. Taner’in yarışmayı kazanması kesin iken alacağı karar ne olacaktır?

Sefer ve Zahide’nin düğün zamanı yaklaşırken, ev meselesini çözmeleri gerekmektedir. Selami ve Keriman’ı aileleriyle barıştırma kararı alırlar. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Devreye Gülsüm Öğretmen’in girmesiyle birlikte işler iyice büyüyecektir. Sonunda Selami ve Keriman, aileleriyle barışabilecek midir?

Gönül Dağı 27. bölümünü izlemek için tıklayınız

Gönül Dağı 27. bölüm izle ile ilgili etiketler gönül dağı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.