Gönül Dağı 26. bölüm fragman izle

Gönül Dağı 26. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 24 Nisan Cumartesi akşamı TRT 1'de yayınlanan yeni bölüm sonrası dizinin takipçileri sosyal medya hesaplarına akın etti. Son dönemde oldukça ilgiyle izlenen dizilerden olan Gönül Dğı 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 26. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti. Cumartesi akşamları TRT 1'de yayınlanan ve oldukça ilgiyle takip edilen Bozkız dizisi Gönül Dağı bu akşam 25. son bölümü ile ekrana geldi.

Dizinin takipçileri ise Gönül Dağı 26. bölüm fragman izlemek için internette araştırmalara başladı. Peki yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

TRT 1'in en sevilen dizisi Gönül Dağı 24. Son bölümünde Sefer'i mahkeme salonunda kötü bir sürpriz karşıladı. Kamil tarafından ele geçirilen Taner ve amca oğulları kurtulabilmek için her yolu dener. Söz kesme merasimi için tüm hazırlıklar tamamlanır. Ancak Dilek Taner'den haber alamamaktadır. Gerilim ve endişe artarken, Kamil Taner ve amca oğullarını "Keriman'ı benden çaldınız" diye suçlar. TRT Gönül Dağı 25. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

GÖNÜL DAĞI 26. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gönül Dağı 26. bölüm fragman izle ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı 26. bölüm fragmanı gönül dağı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.