Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı

Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 17 Nisan 2021 Cumartesi akşamı 29. son bölümü yayınlanan sevilen TRT dizisi Gönül Dağı Ramazan dolayısıyla biraz geç başlıyor. Ancak dizinin takipçileri bu akşamdan itibaren Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti. Peki Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu bu akşamın en çok merak edilen sorularından oldu. TRT 1'de Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin geçtiğimiz haftaki bölümü birçok detaya ev sahipliği yaptı. Bu hafta da ilginç anları ve heyecan dolu sahneleriyle izleyicisini ekran başına kilitleyen Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı izlemek isteyenler haberimizi ziyaret edebilir.

Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yolunu ararken, öte tarafta hem Dilek'in hem de amcaoğullarının ailesi telaşlanır. Zamanın iyice daraldığı yerde amcaoğullarına kim yardım edecek? Taner ve Dilek'in söz kesme merasimi yapılabilecek mi?

Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı

GÖNÜL DAĞI 25. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler deprem gönül dağı 25. bölüm fragmanı gönül dağı 25. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.