Gönül Dağı 24. bölüm izle!

Gönül Dağı 24. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak youtube platformunda. 17 Nisan akşamında TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı 24. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Berk Atan’ın oynadığı Gönül Dağı 24. bölüm ile 17 Nisan Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gönül Dağı dizisinin son bölümünde; Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yollarını ararken diğer yandan da hem Dilek'in hem de amcaoğullarının ailesi bu durum karşısında iyice telaşa kapılır.

Gönül Dağı 24. bölüm izle!

GÖNÜL DAĞI 24. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zamanın iyice daraldığı yerde amcaoğullarına kim yardım edecek? Taner ve Dilek’in söz kesme merasimi yapılabilecek mi?

Fikret'in açtığı velayet davasının ilk mahkemesi yapılır. Sefer ve Zahide'nin beraber gittikleri mahkemede herkesi şaşırtacak olan gelişme ne olacak?

Gönül Dağı 24. bölüm izle! - Resim : 2

Gedelli'ye Ramazan ayı tüm coşkusuyla gelir… Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin işin içinden çıkamayınca organizasyon amcaoğullarına kalır. Böylelikle kasabada şenlik başlar.

GÖNÜL DAĞI 24. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gönül Dağı 24. bölüm izle! ile ilgili etiketler gönül dağı Gönül Dağı 24. bölüm Gönül Dağı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.