Gönül Dağı 12. bölüm izle!

Gönül Dağı 12. bölüm full izlenmek için yayında. 16 Ocak Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı 12. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde TRT'de izlenebilecek. Peki, Gönül Dağı 16 Ocak yeni bölümde neler olacak?

Gönül Dağı 12. bölüm izle linki merak ediliyor. TRT 1'in en sevilen dizilerinden olan ve Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı 12. bölüm tek parça TRT 1 canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti.

Gönül Dağı dizisinin takipçileri, yayınlanan son bölüm ardından Gönül Dağı 13. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM ÖZETİ

Taner ve Dilek'in ayrılığı herkesi beklenmedik derecede şaşırtır ve üzer. En çok da Ramazan, Veysel ve Cemile'yi. Onlar bu ayrılığı kabul etmezler ve ikiliyi barıştırmak için romantik bir plan hazırlarlar. Bu planın sonunda Taner ve Dilek barışabilecek midir?

Gönül Dağı 12.bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül Dağı son bölümde neler oldu?

Sefer, Zahide'yi isteme konusunu Taner'e açar, müsaade ister. Sefer, Taner ve ailesinin müsaadesiyle isteme hazırlıklarına başlar. İsteme günü geldiğinde Sefer ve Zahide'yi hangi sürpriz beklemektedir?

Gönül Dağı 12. bölüm izle! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı 12. bölüm tek parça 16 ocak gönül dağı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.