Gönül Dağı 11. bölüm izle!

Gönül Dağı 11. bölüm full izlemek isteyenler bu akşam TRT 1 ekranında buluşacak. 9 Ocak Cumartesi akşamı TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı 11. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde TRT'de izlenebilecek. Peki, Gönül Dağı 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 11. bölüm izle linki merak ediliyor. TRT 1'in en çok seyredilen dizilerinden olan ce Cumartesi akşamları takipçilerini ekran başına kilitleyen Gönül Dağı 11. bölüm tek parça TRT 1 canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM ÖZET!

Halime ve Gülsüm, Taner ve Dilek'in aşk yaşadığını öğrendikten sonra her ikisi de evlatlarını korumak için onlarla ciddi bir konuşma yaparlar. Annelerinin bu tavrı Taner ve Dilek'i nasıl etkileyecektir?

“Bırak kendini esen rüzgara…”

11.Bölüm 2.Fragmanı yayında ⛰

Bozkırda bir Anadolu masalı #GönülDağı cumartesi 20.00’de #TRT1’de!@trt1 pic.twitter.com/WpBr24HnlQ

— Gönül Dağı (@gonuldagitrt) January 4, 2021

Cemile'nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlar. Muammer'e dede olacağı müjdesini verir... Hüseyin, Muammer'in dede olacağını öğrenince karşı atağa geçer ve ondan önce dede olmak için Ramazan'ı evlendirmeye karar verir. Günışıl ile beraber Ramazan'a kız aramaya başlarlar...

Gönül Dağı 11.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı son bölümde neler oldu?

Tüm bu olanlardan habersiz Asuman'ı yeniden müzikle barıştırmanın derdine düşen Ramazan'ı bekleyen sürpriz nedir? Ciritçi Abdullah ve Serdar'ın çıktığı uzun yolculuk nasıl son bulacaktır? Taner ve Dilek'in aşkını reddeden Halime ve Gülsüm bu aşkı bitirmek için ne yapacaktır?

GÖNÜL DAĞI 11. BÖLÜM İZLE LİNKİ!

GÖNÜL DAĞI 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

TRT 1'de Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Gönül Dağı 11. bölüm izle! ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı 11. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.